**Sieraden**     **Sieraden**     **Sieraden**     **Sieraden**     **Sieraden**

                                                                                                           

* Zilveren Ringen, allerlei soorten

* Zilveren Oorbellen (allemaal zijn ze nieuw) Zie als voorbeeld de foto!! En ik heb ook oorringen in het klein & groot.

 

* Zilveren Piercings allerlei (zijn ook allemaal nieuw)

* Zilveren Hangertjes zie de foto's voor enkele voorbeelden!! Maar heb nog meer dat is hieronder vermeld:

Allerlei soorten & vormen kruisjes, 2 poesjes aan elkaar (in het groot & klein), breekbeertjes (kun je van elkaar af halen en heb je 2 omafhankelijke hangertjes), hartje met vogeltjes, olifantje, konijntje, vogeltje, slak, rondje met een beertje erin,  rondje met een hondje erin,  rondje met een varkentje erin ook een los varkentje heb ik te koop,  klavertje vier met een hartje erin, hartje/rondje met letter V erin, hartje/rondje met letter U erin, hartje/rondje met letter O erin, hartje/rondje met letter Y erin, hartje/rondje met letter T erin, bokshandschoen, majorette stokje, tennisraket, squashraket, metselschepje, ramenwisser, tandenborstel, metselschepje, basketballer, dobbertje, surfer, pijl & boog, hardloper, bokser, schaatser, golfer, duiker, golfsurfer, ski's, buitenboordmotor,  voetbal, skeeler, bus, vrachtwagen, vliegtuig, race auto, motorrijder, raket, sterretje, hartje, plaatje met jongen, plaatje met meisje, plaatjes met horoscopen, fietsje met kleur, scootertje met kleur.

Ook plaatjes heb ik met een nederlandse kaart met daarin staat HOLLAND en daarnaast een molentje of een zeeilbootje of een melkmeisje & jongentje of een kroontje of een bootje.

Ook heb ik gekleurde hangertjes in klein zoals: hondje, poesje, konijntje, papegaai, vlinder, dolfijn, nijlpaard, kaboutertje. 

Ook heb ik gekleurde hangertjes in groot zoals: leeuw, hondje die zit, hondje met poten omlaag, hondje in zwart, varken.

Voor iemand die van muziek houd heb ik: klarinet, trompet, dwarsfluit.

Voor iemand die gelooft of er van houdt heb ik een hartje met daarin maria en haar kindje, deze heb ik ook in hoefijzer vorm.

 

 

* Horloge van Christian Royal (nieuw) zie foto!!

U kunt natuurlijk ook altijd een bod doen en wellicht komen we overeen?!?

                                                                                       

Dit alles is nieuw & van echt zilver, u kunt het controleren door middel van het zilvernummer: 925 in elk sieraad!!