**Iets over mezelf**     **Iets over mezelf**     **Iets over mezelf**     **Iets over mezelf**     **Iets over mezelf**  

 

                                                                          

                                                                                           

        

Waarom ben ik een site begonnen, iedereen is tegenwoordig op het net bezig de een voor het kopen van een produkt de ander vanwege het verkopen van een produkt. Nu dacht ik bij mezelf, kan ik mijn hobby nog leuker te maken door ook zo'n site te openen en tja ik doe gewoon die gok en probeer het. En ik zal wel zien waar het schip strand.

Ik bied dus van alles aan onder andere:                                               

Sieraden, Baby artikelen, kleding en andere snuisterijen. Dit alles voor leuke prijsjes zodat het voor u dus ook leuk blijft om iets te kunnen kopen, zowel voor jezelf als om cadeau te doen aan een ander met bijvoorbeeld verjaardag, feestdag, geboorte en andere dagen.

Hoop dat u bij mij iets kunt vinden wat  u aanstaat, en wat de  prijs betreft daar komen we vast wel uit. U kunt uiteraard via mail altijd een bod doen met vermelding over welk produkt het gaat. Heeft u overigens vragen kom er mee over de brug en ik zal ze proberen te beantwoorden.

                            

 

          Hiernaast kunt op klikken om me te mailen!!